Уведомяваме Ви, че във вторник (24.05.2022г.) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

SMSCOM Nutrimatic - Таймер за капково

Този таймер е програмиран да прави операциите още по-лесни. Цикълът на програмата на Nutrimatic може да бъде настроен на 12 или 18 часа (еквивалентно на цикъла на светлината). По време на светлия цикъл се извършват 19 капкови напоявания.

Цена 240,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

SMSCOM Nutrimatic - Таймер за капково

Nutrimatic

✔ Контролира капковите напоявания през деня

✔ Синхронизиран със светлината

✔ Включи и наблюдавай

✔ Максимален ток 4 A.

✔ 5 години гаранция

SMSCOM Nutrimatic е лесен за инсталиране секундарен таймер.

Този таймер е програмиран да прави операциите още по-лесни. Цикълът на програмата на Nutrimatic може да бъде настроен на 12 или 18 часа (еквивалентно на цикъла на светлината). По време на светлия цикъл се извършват 19 капкови напоявания. Nutrimatic предоставя опция за настройване на продължителността на всяко капково захранване (от 0 до 99 секунди). 

Продукти от същата категория

facebook_pixel