Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Hailea ACO-9601 - Въздушна помпа

Супер тиха въздушна помпа Hailea ACO-9601 произвеждаща въздушнен поток до 3,2 литра / мин е чудесна за насищане с кислород на вашия резервоар, акваферма или хидропонна система.

Цена 24,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hailea ACO-9601 - Въздушна помпа

Регулируемата въздушна помпа от серията Hailea ACO е лека, супер тиха и високоефективна, предлагана с един или няколко изхода. Помпата доставя въздушен поток, регулиран от потребителя, започващ от 0,4 до 42 L/min. Устройството е идеално за оксидиране на вашите хранителни резервоари. С ниска консумация на енергия и специални крачета за окачване, продуктът осигурява отлични резултати.

Въздушните помпи са изработени от висококачествени компоненти за повишена издръжливост и надеждност;

Това е високоефективен продукт, който осигурява увеличен обем на въздуха.

Помпите произвеждат постоянно и стабилно въздушно налягане. Въздухът преминава през отвор, за да намали шума, а гумените крачета абсорбират вибрациите. 

Употреба

  • Поставете продукта върху равна повърхност, близо до резервоара за хранителни вещества или вода. (Винаги поставяйте продукта на по-висока височина от нивото на вашия резервоар за вода/хранителни вещества.)
  • Свържете изхода на уреда към въздушната линия.
  • Поставете въздушния камък в противоположния край на въздушната линия.
  • Поставете го вътре в резервоара.
  • Включете въздушната помпа в електрическата мрежа и я включете. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel