Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Tecoponic HY2000 Chiller - Охладител за вода

Воден чилър за хидропоника от TECOPONIC, охлажда хранителния разтвор до желаната температура при всякакви условия.

Цена 2800,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Tecoponic HY2000 Chiller - Охладител за вода

HY2000 чрез своя охлаждащ модул поддържа вашата вода/разтвор на идеалната температура. Подходящ е за приготвяне на разтвори в хидропонни системи и е съвместим и с органични разтвори. Подходящ е за стандартни системи и аквариуми до 2000литра.

Охлаждаща технология

Изключителното използване на висококачествени компресори и титанов коаксиален топлообменник гарантира висока производителност и ниска консумация на енергия. Наборът от използвани технологии ви позволява да намалите нивата на шум и да постигнете най-висок COP (коефициент на ефективност), което допринася за значителни икономии на енергия.

Дигитален термостат

Интуитивна настройка на функциите и точно отчитане на температурата, разделителна способност 0,1°C/0,2°F. Диапазонът на настройка е 5°-35°C (41°F-95°F) и има затворена система за контрол на температурата с висока точност и изключително малък диференциал (0,5°C/1°F). Показаната температура е в °C или °F и има аларми за сигурност.

Ефективен дизайн

Чилърът, с иновативния си дизайн, се характеризира със солидна структура, проектирана да гарантира перфектна защита срещу ръжда. Функционалността на формата и компактните размери са подходящи и за затворени пространства.

Уникална функция

Бърза и лесна поддръжка на магнитен въздушен филтър. Освен това, иновативните клещи за прищипване позволяват лесно отстраняване на охладителя за поддръжка. Стандартно вграденият нагревател осигурява непрекъснато и оптимално поддържане на температурата при всякакви условия на употреба.

Технически данни:

  • Захранване: 230V-50Hz
  • Консумирана мощност за охлаждане: 440w
  • Екологичен хладилен агент: R134a
  • Мин. & Макс. дебит: 600 л/ч - 800 л/ч
  • Размер на резервоара: до 2000 lt (температура на водата 25°C - Стайна температура 30°C - Отоплителен товар 0,5 w /
  • Размери: 31х31х51 см
  • Тегло: 21,4 кг
  • Връзки: фитинг 3/4" - 16 mm вътрешен диаметър на тръбата

Продукти от същата категория

facebook_pixel