Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

ONA Block Dispenser - Диспенсър

Унищожете миризмите с чисто новия Block диспенсър ONA!

ONA Block Dispenser е нов високоефективен и достъпен диспенсър за неутрализиране на миризми. 

Цена 49,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ONA Block Dispenser - Диспенсър

Поставете ONA блока, включете дозатора, ефективно елиминирайте миризмите.

  • Неутрализирайте миризмите още по-ефективно
  • Практичен дозатор за ONA Blocks
  • Много опции за настройка
  • Високо ефективен и икономичен

Този диспенсър се грижи за напълно автоматично неутрализиране на миризми в малки и средни помещения. Диспенсъра е специално проектиран за високоефективните ONA Blocks и надеждно и ефективно разпределя неутрализатора на миризми, който е направен от етерични масла.

Заедно с дозатора ONA Block получавате малка бутилка, така че можете лесно да работите с дозатора с течен неутрализатор на миризми.

Настройки на програмата

Блоковият дозатор ONA има редица различни програмни настройки. Например, той може да работи непрекъснато или да превключва независимо в дневен и нощен режим . Може да се зададе и интервална операция с опции 2/2 или 5/15 минути време за работа.

ONA, или агент за неутрализиране на миризми, е разработен в Канада и е на пазара от 1995 г. ONA не само маскира миризмите, но ги неутрализира за постоянно.

ONA се състои от сложна смес от 32 етерични масла и е напълно естествена и нетоксична . Следователно ONA може да се използва без колебание в околната среда на хора и животни.

Спектърът на действие на ONA е проектиран да бъде много широк . Широка гама от различни или неприятни миризми се неутрализират много ефективно.

  • Необходимите две батерии АА не са включени
  • Поставете ONA блока в дозатора без опаковка

Продукти от същата категория

facebook_pixel