Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

ONA Liquid Fruit Fusion 922 мл.- Неутрализатор на миризми

 Търсите добър начин да се отървете от лошите миризми? Тогава ONA Liquid Fruit Fusion е идеалното решение! Може да се използва за презареждане както на бутилки със спрей, така и на пулверизатори. Освен това, той е проектиран да се изпарява равномерно, като минимизира миризмата, като същевременно поддържа максимален контрол на миризмата. Миризмата няма да има шанс срещу ONA Liquid Fruit Fusion!

Цена 40,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ONA Liquid Fruit Fusion 922 мл.- Неутрализатор на миризми

ONA Liquid е неутрализатор на миризми в течна форма, разпределен чрез естествено изпарение или чрез пръскане във въздуха. Съдържа комплексна формула от натурални етерични масла, които ще премахнат и неутрализират всички нежелани миризми. Тези съставки водят до продукт, който е безопасен за употреба около хора, домашни любимци и растения.

Молекулите ONA ще реагират с всички миризливи молекули, с които влезе в контакт, и ще ги направят нулеви и инертни. В резултат на това миризмата се премахва завинаги от въздуха, оставяйки свежа приятна миризма след себе си.

Пълна гъвкавост

Освен това използвайте ONA Liquid като средство за измиване на миризлива тапицерия поради свойствата си на водна основа. Разредете течността и я използвайте за безопасно и ефективно пране на дрехи с наситени миризми. Независимо дали пръскате във въздуха или перете, химията остава същата и предлага гарантирано отстраняване на миризмата. ONA Liquid може да се използва с всякакъв вид пръскачка или в ONA Misting Domes . ONA Liquid е безопасен за използване в домакинствата или търговските зони.

Инструкции за употреба:

ONA Liquid може да се разрежда с вода или неразреден с пулверизатор или може да се използва ONA Misting Dome.

Продукти от същата категория

facebook_pixel