Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

ONA Block Lemongrass 170 гр.- Неутрализатор на миризми

Компактен неутрализатор на миризми с естествени активни съставки: The ONA Block Lemongrass, 170 грама.

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ONA Block Lemongrass 170 гр.- Неутрализатор на миризми

ONA блок е идеален за малки площи като килери, фоайета, тавани, коли, чанти за фитнес, кухни, кофи за боклук, шкафове или вентилационни отвори.

Поставен вътре във филтър с активен въглен, той ще повиши неговата ефективност, като напълно неутрализира миризмата в помещението.

  • Продуктите на ONA са 100% натурални и екологични.
  • Идеален за малки стаи и дрешници
  • Безвреден за хора и животни
  • Състои се от етерични масла
  • Лека миризма на лимонова трева

Чрез неутрализатора на миризми ONA Block с аромат на лимонова трева, досадните и осезаеми миризми не само се заглушават, но и наистина се неутрализират. Тъй като ONA разчита изцяло на естествени активни съставки в тази висококачествена продуктова линия, можете да използвате ONA Block постоянно в шкафове и интериори без никакви притеснения.

Действа до четири седмици и неутрализира голямо разнообразие от миризми

Приложението на ONA Block е много просто: развийте капака и го поставете там, където възникват или присъстват миризми. Ако имате нужда от по-слаб неутрализиращ ефект, можете също така да покриете частично кутията или да пробиете дупки в капака. Без капак ONA Block работи около 4 седмици и неутрализира широк спектър от миризми, като дим, отпадъци ифруги.

Продукти от същата категория

facebook_pixel