Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

ONA Spray Lemongrass 250 мл.- Неутрализатор на миризми

ONA Spray Lemongrass е научно разработен продукт, който използва принципи на химията за неутрализиране и премахване на неприятните миризми. Активната съставка в ONA спрей е патентована смес от етерични масла, растителни екстракти и други естествени съединения, които работят заедно, за да разграждат и неутрализират молекулите, причиняващи неприятни миризми.

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ONA Spray Lemongrass 250 мл.- Неутрализатор на миризми

За разлика от много други продукти за неутрализиране на миризми, ONA не маскира миризмите с изкуствени аромати, а ги неутрализира, оставяйки свеж и чист аромат. Освен това ONA Odor Neutraliser не съдържа вредни химикали или вещества, които разрушават озоновия слой, което го прави безопасен за използване във всяка среда.

След пръскане или нанасяне, активните съставки в ONA спрей се свързват с летливи органични съединения (VOCs), които причиняват неприятни миризми, променят молекулярната им структура и ги правят без мирис. Този процес е известен като химическа неутрализация и е ефективен начин за премахване на миризмите при техния източник.

  • Екологично чист - без аерозол
  • Безопасен за деца, възрастни и домашни любимци
  • Състои се от етерични масла
  • Неутрализира миризмите, вместо да ги прикрива
  • С нежен аромат на лимонова трева

Продукти от същата категория

facebook_pixel