Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

ONA Liquid Fruit Fusion 3.27 л.- Неутрализатор на миризми

ONA Liquid e универсален неутрализатор на неприятни миризми с много различни приложения.

Цена 86,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ONA Liquid Fruit Fusion 3.27 л.- Неутрализатор на миризми

ONA Liquid универсален, практичен, мощен неутрализатор на миризми в течна форма. Съдържа сложна формула от естествени етерични масла, които ще елиминират и неутрализират всички нежелани миризми. Тези съставки водят до продукт, който е безопасен за употреба около хора, домашни любимци и растения. ONA молекулите в течността ще реагират с всякакви миризливи молекули, с които влезе в контакт, и ще ги направят нулеви и инертни. В резултат миризмата се отстранява завинаги от въздуха, оставяйки свежа приятна миризма след себе си.

Освен това използвайте ONA Liquid като измиване на миризлива тапицерия поради свойствата на водна основа. Разредете течността и използвайте за безопасно и ефективно. Независимо дали пръскате във въздуха или перете, химията остава същата и предлага гарантирано отстраняване на миризмата. ONA Liquid може да се дозира с всякакъв тип пръскачка или в ONA Misting Domes. ONA Liquid е безопасен за използване в домакински или търговски помещения

Употреба: 

  • Махнете капачката и поставете на места, на които искате да отстраните нежеланата миризма
  • изсипете в пулвелизатор и директно пръскайте във въздуха
  • разпръсквайте чрез градинарски пръскачки, или генератори за мъгла
  • прибавете към ONA GEL като разтворител
  • миене на повърхности или текстил
  • резредете: 25мл ONA течност / 25мл вода

Продукти от същата категория

facebook_pixel