Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

ONA Gel Fruit Fusion 400гр./732гр- Неутрализатор на миризми

Открийте и оценете неутрализаторите на миризми ONA, гама от много ефективни, мощни и упорити неутрализатори на миризми.

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ONA Gel Fruit Fusion 400гр./732гр- Неутрализатор на миризми

Представен под формата на желе или полупрозрачен гел, ONA Fruit Fusion Gel гарантира напълно обработен околен въздух, унищожавайки всички миризми, дори и най-инвазивните.

Действайки като бариера за миризма, ONA Fruit Fusion Gel се поставя в междинно пространство за градинарска употреба (коридори, входна врата, шкаф и т.н.), т.е. в помещение, различно от това, което съдържа зоната за отглеждане.   

ONA Fruit Fusion Gel може да се използва самостоятелно в контейнер (чиния, чаша, ...) или в оригиналния му контейнер към автоматичния дозатор ONA OBR Breeze.     

Продукти от същата категория

facebook_pixel