Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

ONA Gel Lemongrass 400 гр./732 гр.- Неутрализатор на миризми

ONA Gel неутрализатор на миризми с аромат на лимонена трева не само прикрива досадните и осезаеми миризми, но наистина ги неутрализира. Тъй като ONA разчита изцяло на естествени активни съставки в тази висококачествена продуктова линия, можете да използвате ONA Gel постоянно на закрито без никакви притеснения.

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ONA Gel Lemongrass 400 гр./732 гр.- Неутрализатор на миризми

ONA gel е научно разработен продукт, който използва принципите на химията за неутрализиране и премахване на неприятните миризми. Активната съставка в ONA Odor Neutralizer е патентована смес от етерични масла, растителни екстракти и други природни съединения , които работят заедно, за да разграждат и неутрализират молекулите, отговорни за неприятните миризми.

Производителят въвежда чисто нов аромат в гамата на ONA - лимонова трева.

За разлика от много други ароматизатори, ONA Odor Neutralizer не маскира миризмите с изкуствени аромати, а ги неутрализира, оставяйки свеж, чист аромат. Нещо повече, неутрализаторът на миризма ONA не съдържа вредни химикали или разрушаващи озона вещества, което го прави безопасен за използване във всякаква среда.

Как действа ONA Odor Destroyer?

След пръскане или нанасяне на продукта, активните съставки в ONA се свързват с летливите органични съединения (VOCs), отговорни за неприятните миризми, променяйки тяхната молекулна структура и ги правят без мирис. Този процес, известен като химическа неутрализация, е ефективен метод за елиминиране на миризмите при техния източник.

Функции на ONA Lemon Grass

  • Използва изключителна комбинация от етерични масла и растителни екстракти
  • Оставя свеж, чист аромат след употреба
  • Безопасен за употреба във всякакви среди
  • Екологично чист, без вредни вещества
  • Практичен и лесен за използване

Марката ONA се ангажира да предоставя висококачествени, безопасни продукти за неутрализиране на миризми. С представянето на новия аромат Lemongrass, ONA Lemon Grass предлага естествено и ефективно решение за премахване на нежеланите миризми . Поръчайте сега и се насладете на чиста, свежа среда.

Продукти от същата категория

facebook_pixel