Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Cool Tube HT 125 + Reflector Stuco

Cool Tube HT 125 + Reflector Stuco - Комплект осветление

Комплект състоящ се от Cool Tube и Stucco Рефлектор, предназначен да изкарва горещия въздух от помещението за отглеждане. 

Цена 85,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Cool Tube HT 125 + Reflector Stuco - Комплект осветление

Топлоустойчив стъклен цилиндър с диаметър 125мм, предназначен за да отвежда топлината, произвеждана от лампата, извън помещението за отглеждане, като по този начин регулира температурата в него. Снабден с фасонка Е40. Свързва се чрез въздуховоди към вентилатор, избутващ топлия въздух извън помещението.
 
  • Прикрепете малък вентилатор, който ще избута горещия въздух от лампата. 
  • По този начин температурата на лампата ще бъде намалена с 30-40%. 
  • Лампата може да бъде приближена по-близо до върховете на растенията. 
  • Перфектен за помещения, в които са свързани няколко лампи. 
  • диаметър Ø125mm  

 Рефлекторът представлява повърхност, която отразява посредством пречупване на светлината.Основната функция на рефлектора е да отразява светлината върху вашите растения, покривайки максимална площ и отразявайки максимално излъчената, от избраната от вас лампа, светлина.Рефлекторите със "затворено" тяло предлагат не само равномерно разпръскване на светлината директно върху растенията Ви, но и вариант за охлаждане на лампи, развиващи високи темепратури.

Cool tube се прикрепва към Stucco рефлектора - Рефлектор от релефен полиран алуминий с керамична фасунга Е40. За включване на CFL (125/200W), MH и HPS (400/600W).

Продукти от същата категория

facebook_pixel