Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Lumatek 250W 240V - Дигитален Баласт

Високата производителност с ниска консумация на енергия и експлоатационни разходи правят LUMATEK Digital Ballast 250W чудесен баласт за начинаещи и професионални производители на светлочувствителни култури.

Цена 319,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Lumatek 250W 240V - Дигитален Баласт

Високата производителност с ниска консумация на енергия и експлоатационни разходи правят LUMATEK Digital Ballast 250W чудесен баласт за начинаещи и професионални производители на светлочувствителни култури.

 Необходим е баласт за запалване на лампи с висока интензивност (HID), като натриеви лампи с високо налягане (HPS) и метални халогениди (MH).В зависимост от вида на реколтата и необходимия лек цикъл, баластите работят непрекъснато 8 - 24 часа на ден и следователно трябва да бъдат възможно най-ефективни. С по-малко енергия, загубена като странична топлина, баластите Lumatek създават повече светлина от по-малко консумирана енергия.   Конвенционалните магнитни баласти със сърцевина и намотки губят голяма част от енергията, консумирана като топлина на вторичния продукт, могат да получат намаление на производителността с течение на времето и дори могат да се запалят при продължителна употреба.

 Цифровите баласти Lumatek контролират стартовите фази и изходното напрежение чрез микропроцесори, които подобряват работата на лампата и по-малко енергия се губи като топлина. Дори при продължителна експлоатация LUMATEK 250W Цифров баласт ще стане само хладен и има пълна защита на веригата, включително отворено / късо съединение, прекомерна температура, свръх / ниско напрежение, край на живота на лампата / коригиране и EMI потискане.

 Избирането на настройката на превключвателя Super Lumens (SL) на баластите на Lumatek увеличава изходната мощност на HPS лампите с 10% увеличаване на яркостта и нивата на PAR / PPF. Не препоръчваме затъмняване или усилване на MH лампи, които трябва да бъдат съчетани със същата настройка на мощността (напр. 250W лампа при 250W и 150W лампа при настройка 150W).

 Баластите на Lumatek се доставят в комплект с фиксирани кабелни съединители, готови за незабавна употреба „plug & play“.

Продукти от същата категория

facebook_pixel