Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -410,00 лв.

LUMATEK LED ATS 300W Pro - Лед осветление

Сега Lumatek ви доближава още повече до идеалното LED устройство за по-малки пространства за отглеждане ATS300W Pro. 

Lumatek ATS300W Pro LED произвежда високи нива на PPF от 816 µmol/s и много висока ефикасност до 2,7 µmol/J, покривайки перфектно до 1x1 м.

Цена 1300,00 лв. 890,00 лв.
Спестявате 410,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

LUMATEK LED ATS 300W Pro - Лед осветление

С напредъка в технологиите и производителността, висококачественото LED осветление вече е надеждна опция, предлагаща значителна възвръщаемост на инвестициите на култиваторите. Пълноспектърните градинарски LED решения на Lumatek ATS Pro балансират качеството на светлината (спектри) с количеството светлина (интензитет и продължителност), достатъчно, за да осигурят осветлението за отглеждане на цъфтящи култури на закрито.

Ефективността на устройството ще варира в зависимост от използваното входно напрежение.

Новият LED ATS Pro създава равномерно разпространение на светлината на малко разстояние от културата, което позволява добро проникване без горещи точки и прекомерна топлина. Иновативният радиатор и използването на пасивна естествена конвекция елиминира необходимостта от вентилатор, намалявайки шума и значително увеличавайки живота на устройството, тъй като няма движещи се части.

За различни сортове, периоди на размножаване и вегетативен растеж това пъргаво приспособление може да бъде затъмнено, без да се губи ефективност. Конфигурацията на светодиодите с висока ефективност и ниско захранване намалява температурата на светодиодите, увеличавайки мощността и подобрявайки поддръжката на светлината.

ATS300W PRO 

Новата Pro линия на ATS е изградена с помощта на висококачествени управляеми драйвери на Lumatek и последно поколение с по-висока ефективност горен bin White, Red & Far Red Diodes.

Обновените диоди вече са по-равномерно разпределени по цялата дължина на светлинните ленти, което води до по-голямо и по-равномерно разпространение на светлина там което се отразява и на светлинния отпечатък.

Други нови функции на тази линия включват: Нов IP65 рейтинг, Технология на покритието за защита Clear Glue върху LED лентите, което води до по-висока пропускливост на светлина от 99% без загуба на светлина, удължен живот на диодите и допълнителна устойчивост на корозия. И нова възможност за управление с Lumatek Control Panel Plus 2.0.

Пълен спектър

Решенията за LED осветление на Lumatek използват комбинация от бели, наситено червени и далечни червени светодиоди, за да произведат високоефективен източник на светлина, калибриран да осигури висок интензитет, стабилен и равномерен изход за оптимално поглъщане на светлината.

Предишните поколения LED светлини за растеж използваха смес от синьо и наситено червени светодиоди, за да се насочат към пиковете на абсорбция на хлорофил. Въпреки че тези решения работеха адекватно, те пропуснаха важни спектри за качествен растеж на растенията, нямаха проникване през гъсти сенници и осигуриха лоша видимост за инспектиране и поддържане на помещения за отглеждане.

Пасивно охлаждане

Иновативният дизайн на Lumatek и напредъкът в LED технологията произведоха високомощна LED светлина за растеж с пасивно конвективно охлаждане. Този дизайн без вентилатор означава липса на движещи се части, така че LED телата на Lumatek са изключително здрави с дълъг живот и работят безшумно.

Продукти от същата категория

facebook_pixel