Заповядайте в новооткрития магазин Грийн Планет в гр. София на ул. Ангиста 212, вх.Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Gold Label CocoPerlite 70/30 - 45 л. - Субстрат

Gold Label Coco Perlite 70/30 е 70% кокос и 30% перлит. Кокосовите субстрати ви дават максимален контрол върху развитието на храненето на вашето растение. Смесът 70/30 на Gold Label използва тази твърда кокосова основа и я подобрява с по-добро съотношение вода/въздух. Подобреното развитие на корените и по-малката вероятност от преполиване правят тази среда идеалният избор за ръчно поливане.

Цена 35,80 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Gold Label CocoPerlite 70/30 - 45 л. - Субстрат

Оптимално съотношение вода-въздух! Подобрена оксигенация за по-добро развитие на корените.

Кокосовите субстрати ви дават максимален контрол върху развитието на храненето на вашето растение. Смесът 70/30 на Gold Label използва тази твърда кокосова основа и я подобрява с по-добро съотношение вода/въздух. Подобреното развитие на корените и по-малката вероятност от преполиване правят тази среда идеалният избор за ръчно поливане.

CocoPerlite е зареден с хранителни вещества и бавно освобождаващ калций, готов да даде на вашите растения най-добрия старт на живота.

3-6 мм перлитни гранули намаляват свиването на сместа и допринасят за стабилна и отворена структура.

Изработена от най-фините и чисти сурови кокосови влакна, налични на пазара.

Всички процеси на промиване и буфериране се извършват в Холандия. Предварително зареден с бавно освобождаване на калций и естествени микроелементи. Гарантирано както ниско съдържание на соли, така и ниско съдържание на тежки метали!

Съхранявайте покрито, в сухо, добре проветриво помещение.

Да се пази от пряка слънчева светлина.

Продукти от същата категория

facebook_pixel