Заповядайте в новооткрития магазин Green Planet  в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Kokos Flora 50L - Кокосов субстрат

Kokos Flora 50л е първокласен 100% органичен продукт от кокосови влакна, подходящ за отглеждане на различни култури.

Цена 27,60 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Kokos Flora 50L - Кокосов субстрат

Субстратът Kokos Flora съчетава уникална формула за по-силен растеж на корените и растенията. Кокосовият субстрат се подготвя старателно и се изплаква, за да се получи безупречен хомогенен материал, подходящ за максимални добиви.

KOKOS FLORA представлява чист некомпресиран кокосов субстрат, който е 100% органичен и произведен от естествена кокосова кора. По силата на естеството си той е без бактерии, болести, гъбични спори, миризми, патогени и всякакви други примеси, което го прави идеален спътник за вашата градина.

Сертифицикати - (OMRI), Министерството на земеделието на САЩ (USDA) и SA 8000 и от Службите за акредитация на социална отговорност (SAAS). 

Предимства:

  • Увеличава порьозността на почвената смес.
  • Подпомага по-добрата циркулация на въздуха и дренажа на водата.
  • Хранителните вещества се усвояват лесно от корените на растението.
  • Съдържа Trichoderma Harzianum, който действа срещу вредните патогени.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

За засаждане: Вземете необходимото количество кокосов субстрат и напълнете саксията. За по-добра аерация, не засаждайте растението на голямо разстояние, без да компресирате кокосовия субстрат.

За покълване на семена: Вземете необходимото количество кокосов субстрат и напълнете кухините на тавата за разсад. Добавете необходимото количество вода за покълването и оставете излишната вода да се отцеди. След това направете малки дупки, за да засеете желаните семена, поливайте както и когато е необходимо.

СЪСТАВ: 100% кокосови влакна

Декларация, основана на законодателството на Федерална република Германия

Основни материали: 100% растителна субстанция от селското стопанство (кокосова сърцевина) Второстепенни съставки: Калиев оксид (K,O): 600 ma/l CAT) | Магнезий (Mg)

Инструкции за съхранение: Съхранявайте на защитено от атмосферни влияния място, предпазвайте от изсъхване или влага и не излагайте на пряка слънчева светлина

Продукти от същата категория

facebook_pixel