Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
BioBizz Coco Mix 50 л.

BioBizz Coco Mix 50 л. - Кокосов субстрат

Biobizz Coco · Mix, най-добрият, 100% био кокосов кокосови кокосови продукти на пазара.

Цена 30,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BioBizz Coco Mix 50 л. - Кокосов субстрат

Какво е Coco · Mix?
Не, тук не говорим за шоколадови блокчета! Говорим за Biobizz Coco · Mix, може би най-добрият, 100% био кокосов кокосови кокосови продукти на пазара.

Той е направен от отпадъчни материали, останали от кокосовата индустрия, която се оказа идеална среда за отглеждане на растения.

За да стане този субстрат, кокосовата материя първо се разлага за определен период от време, за да омекоти влакната.

След това се измива в чиста вода, изсушава се и се настъргва, за да стане лек и ефирен Coco · Mix - който съдържа малко влага и неутрално рН.

Как се използва?
Coco · Mix работи добре в саксии като заместител на каменна вата за отглеждане на всякакви хидропонни култури - просто напълнете малки саксии с Coco · Mix.

Съвместим е с всички видове хранителни вещества и може да се използва за освежаване на All Mix или други почвени смеси и подобряване на аерирането.

  • EC: 0.2
  • pH: 6.8

Продукти от същата категория

facebook_pixel