По повод предсоящият национален празник Ви уведомяваме, че магазините ни няма да работят на 24.05.2021г.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

GHE NovaMax Bloom 500мл./1л./5л. - Тор за цъфтеж

Terra aquatica (GHE FloraNova ) NovaMax Bloom е най-концентрираният еднокомпонентен течен тор за цъфтеж на пазара. Може да се изпозлва за отглеждане в хидропоника, почва или кокос. NovaMax е истински пробив в технологията за торене, като само в една бутилка събира всички необходими вещества за вашите растения. С него няма да имате нужда от допълнителни добавки (като CalMag / PK / Trace елементи) за осигуряване на здрав растеж.

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Развасофки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GHE NovaMax Bloom 500мл./1л./5л. - Тор за цъфтеж

Terra aquatica (GHE FloraNova ) NovaMax Bloom е най-концентрираният еднокомпонентен течен тор за цъфтеж на пазара. Може да се изпозлва за отглеждане в хидропоника, почва или кокос. NovaMax е истински пробив в технологията за торене, като само в една бутилка събира всички необходими вещества за вашите растения. С него няма да имате нужда от допълнителни добавки (като CalMag / PK / Trace елементи) за осигуряване на здрав растеж. 

 

  •    Най-концентрираният 1-компонентен тор за цъфтеж  на пазара

  •    Всичко необходимо за вашите растения само в 1 бутилка

  •    Няма нужда от добавки (CalMag / PK / Trace елементи)

  •    Изключително икономичен 

  •   Работи добре с всички растения

Продукти от същата категория