Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -20%

BioBizz Bio pH- 250мл./500мл./1л. - Органичен регулатор на киселинността

BioBizz Bio-pH- 1л. е органичен pH регулатор.

Цена 10,00 лв. 8,00 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BioBizz Bio pH- 250мл./500мл./1л. - Органичен регулатор на киселинността

Какво представлява Bio-pH-?

Това е най-новия член на семейство BioBizz. Наречен Bio-pH-, той е проектиран специално за сектора на биологичното земеделие.

BioBizz Bio-pH- е воден разтвор, направен от лимонена киселина и се среща естествено в различни цитрусови плодове, като например лимоните.

Коригирането на pH по естествен начин е от съществено значение за растенията да усвояват максималното количество хранителни вещества. Естествената формула на Bio-pH- позволява бързо регулиране на pH на всеки тип субстрат и за всякакъв вид култура, без да навреди на почвения микро живот.

Той е създаден да работи перфектно с останалите продукти от гамата на BioBizz и може да се използва при всяко поливане. Може да се използва както в периода на растеж, така и в периода на цъфтеж.

Как се използва? 

Смесете необходимите хранителни вещества BioBizz и измерете pH на разтвора!

Добавете 0.1мл. Bio-pH-, за да намалите нивото на pH с 0.5 единици!

Добавете необходимото количество Bio-pH-, разбъркайте за 10 секунди и измерете нивото на pH отново!

Продължавайте да добавяте Bio-pH- към хранителния разтвор, докато не достигнете оптималния диапазон на pH от 6.2-6.5, който вече може да дадете на вашите растения!

Защо да изберете Bio-pH-?

Bio-pH- може да се използва както в периода на растеж, така и в периода на цъфтеж. При всяко поливане и в комбинация с всеки субстрат или течен продукт Biobizz.

Bio-pH- не съдържа силни киселини. Това означава, че този 100% органичен pH регулатор не уврежда микроживота на субстрата.

Продукти от същата категория

facebook_pixel