Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Mykos Root Pack 10гр. - Микориза

MYKOS® mycorrhizae е естествен и органичен вид полезни почвени гъбички, които създават маса, подобна на гъба, която събира и съхранява хранителни вещества и вода, увеличавайки усвояването и на двете. Този единствен вид микоризни гъби съдържа само Rhizophagus intraradices, официално известен като Glomus intraradices. MYKOS не съдържа други микроби като триходерма или ектомикориза.

Цена 1,10 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Mykos Root Pack 10гр. - Микориза

MYKOS е полезен почвен микроб, който подобрява кореновите структури чрез формиране на симбиотична връзка с растението гостоприемник. Действайки като продължение на корените, Mykos увеличава способността на растението да доставя хранителни вещества и вода по-ефективно в замяна на въглехидрати. Може също да увеличи добивите и вторичните метаболити.

Съвместимост

MYKOS работи във всички видове хранителна среда и може да се използва в комбинация със синтетични и естествени торове. Страхотно за зеленчуци, плодове, билки и цветя.

Спецификации на продукта

  • Арбускуларни микоризни гъби
  • Rhizophagus intraradices 
  • Гранулиран инокулант

MYKOS е бързо растяща, полезна гъба, която увеличава усвояването на хранителни вещества и вода чрез формиране на симбиотична връзка с корените на растението. MYKOS е необходим за разграждането, цикъла и задържането на хранителни вещества, както и за осигуряване на първа линия на защита срещу стрес от околната среда, патогени и болести. MYKOS ще продължи да расте, като вашите растения ще се превърнат в продължение на корените и ще осигуряват по-добра ефективност и устойчивост. С по-голяма и по-здрава коренова система на растенията се дава възможност да увеличат добивите и вторичните метаболити.

 

MYKOS работи бързо и създава силни корени в 95% от обикновените растения. MYKOS е единичен вид ендомикоризни гъби, Rhizophagus intraradices, елиминиращ всякакъв вид конкуренция на корените. 

MYKOS помага на новите насаждения да намалят шока от трансплантацията, като стимулира растежа на нови корени. MYKOS образува хифи, които увеличават кореновата маса, което води до повече усвояване на хранителни вещества и влага. Гъбичната мрежа може да транспортира хранителни вещества на големи разстояния и да ги доставя директно в кореновата клетка. Растенията доставят на MYKOS енергия под формата на въглехидрати, които се произвеждат по време на фотосинтезата. Отделните растения могат да се свържат с други растения чрез тази микоризна мрежа, споделяйки хранителни вещества, захари и вода, както и привличайки повече почвени микроби.

MYKOS защитава вашите растения от суша и топлинен стрес. Както и да предпази вредните патогени от контакт с корените. MYKOS може също да подобри структурата на почвата както в глинеста почва, така и в песъчлива почва. MYKOS също така помага за разграждането на органичните съединения и превръщането им в растителна храна.

Употреба:

Поставете 10гр на растение в дупката при засаждането, директно около корените на растението. Продуктът трябва да е в пряк контакт с корените. Засадете растението и покрийте с почва. Не забравяйте да полеете.

Продукти от същата категория

facebook_pixel