Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Canna Coco Starter Kit Canna Coco Starter Kit

Canna Coco Starter Kit - Комплект торове

Canna Coco Starter Kit е комплект, съдържащ всички необходимим торове за стартиране и отглеждане на невероятна реколта, от семена до краен продукт. 

Цена 192,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Canna Coco Starter Kit - Комплект торове

Комплект Canna Coco Starter Kit включва:

  • CANNA Coco A&B 1л. - Цялостен професионален хранителен микс за растения, който съдържа всички есенциални елементи за оптимален растеж и цъфтеж.

  • CANNA Rhizotonic 250мл. - Мощен вегетативен стимулатор за растителни корени, произведен от водорасли. Продуктът съдържа множество витамини и е 100 % естествен.

  • CANNA PK 13-14 250мл. - Смес от първокласни хранителни минерали, които стимулират цъфтежа. Продуктът се използва лесно и допринася за по-големи добиви. Прибавен в точния момент, предоставя изумителни резултати! 

  • CANNAZYM 500мл. - Висококачествен ензимен продукт, който ускорява процеса на разпад на мъртвия коренен материал и активира полезните микроорганизми.Също така, подпомага растението да поема хранителни вещества и повишава резистенцията срещу болести.
  • CANNA BOOST ACCELERATOR 500мл. - Мощен цъфтежен стимулатор за постигане на високи добиви и високо качество, който е разработен специално за бързорастящите растения.

Продукти от същата категория

facebook_pixel