1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

CANNA Boost Accelerator 1л. Преглед отблизо

CANNA Boost Accelerator - Цъфтежен стимулатор 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л./ 10л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 840 loyalty points В твоята количка ще има 840 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 42,00 лв


В наличност

По-плътни и по-здрави плодове. CANNA BOOST ACCELERATOR е мощен цъфтежен стимулатор за постигане на високи добиви и високо качество, който е разработен специално за бързорастящите растения.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

Цена: 42,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

CANNA Boost Accelerator - Цъфтежен стимулатор 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л./ 10л.

CANNA BOOST ACCELERATOR е мощен цъфтежен стимулатор за постигане на високи добиви и високо качество, който е разработен специално за бързорастящите растения. CANNA BOOST ACCELERATOR гарантира не само по-високи добиви, но притежава и подобряващи вкуса качества. По този начин с CANNA BOOST ACCELERATOR се получава краен продукт с по-добри количествени и качествени характеристики. CANNA BOOST ACCELERATOR може да се добава към субстрата или да се напръсква върху листата в началото на растежната фаза. Предимството е, че растението абсорбира растежните стимулатори директно чрез листата. Пръскането на листата трябва да се преустанови веднага , когато плодовете започнат да стават плътни и по-големи.

Добавката CANNA BOOST ACCELERATOR , която ускорява обмяната на веществата, засилва ефекта на CANNA PK 13/14. CANNA PK 13/14 осигурява допълнителни елементи, необходими за цъфтежа, а CANNA BOOST ACCELERATOR доставя енергията за усвояване на тези елементи. С тази комбинация растението ще има още по-изобилни цветове!

Приложение: 

Използвайте CANNA BOOST ACCELERATOR в съотношение 1:500 (20 мл на 10 литра вода) в началната фаза на цъфтежа, след като се появят първите цветове. За допълнителна здравина на цъфтежа, се разрежда 1: 250 (40 мл на 10 литра вода)

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: