Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

ATHENA Pro Bloom 4.53кг./11.36кг. - Сух тор за цъфтеж

Цъфтящите растения изискват по-високи количества фосфор (P) и калий (K), за да увеличат обема на цветa и да поддържат високи метаболитни дейности. Athena Pro Bloom допринася за балансирани нива на макро и микроелементи, включително сяра (S), използвана за увеличаване на ефикасността и вкуса. Освен това е напълно разтворим сух тор без частици или утайки. Този продукт е предназначен да се използва в комбинация с Athena Pro Core за подпомагане на процеса на цъфтеж.

Цена 240,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ATHENA Pro Bloom 4.53кг./11.36кг. - Сух тор за цъфтеж

Цъфтящите растения изискват по-високи количества фосфор (P) и калий (K), за да увеличат обема на цветята и да поддържат високи метаболитни дейности. Athena Pro Bloom допринася за балансирани нива на макро и микроелементи, включително сяра (S), използвана за увеличаване на ефикасността и вкуса.

  • Балансиран NPK и основни микроелементи (когато се използва с Pro Core)
  • Напълно разтворим сух тор, без частици или утайки
  • Работи с всякакви дозиращи системи: Dosatron, Netaflex, Rhythm
  • Смесва се напълно при стайна температура
  • Ниско съдържание на тежки метали

Идеален за резервоари за смесване и съвместим с всички системи за дозиране. Тази едро смляна смес е 100% разтворима и няма да запуши напоителните системи или да остави утайка в резервоарите.

Ние не препоръчваме смесването на Pro Line в малки количества директно в резервоара. Предпочитаме първо да превърнем линията Pro в концентрирана течност и след това да използваме тази течност за смесване на вашите партидни резервоари.

Инструкции за смесване

  • Винаги използвайте в комбинация с Athena Pro Core. Измервайте с тегло, а не с обем. Не комбинирайте в сухи или концентрирани форми.
  • Резервоар за концентрат: Смесете най-много 1.13кг на 3.8л вода, разбъркайте добре, докато се разтвори. Дозирайте според желаната сила на разтвора.
  • Резервоар за торене: За всеки 1 грам Pro Bloom използвайте 0,6 грама Pro Core. Вижте таблицата за дозиране за целевите нива на смесване на EC.

Състав: калиев фосфат, калиев сулфат, магнезиев сулфат, желязо DTPA

Продукти от същата категория

facebook_pixel