Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Grotek Growth Booster 20гр./300гр. - Растежен бустер

Growth Booster е напълно разтворим тор с високо съдържание на азот и фосфор за енергичен вегетативен растеж. Допълването на вашата програма за отглеждане с Growth Booster гарантира силна реколта с подобрено развитие на листа, издънки и корени. Започнете да прилагате Growth Booster, когато културата премине от разсад във фаза на вегетативен растеж. Growth Booster е идеален за производство на зеленчуци, декоративни и лечебни растения. 

Цена 36,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Grotek Growth Booster 20гр./300гр. - Растежен бустер

Growth Booster е напълно разтворим тор с високо съдържание на азот и фосфор за енергичен вегетативен растеж. Допълването на вашата програма за отглеждане с Growth Booster гарантира силна реколта с подобрено развитие на листа, издънки и корени. Започнете да прилагате Growth Booster, когато културата премине от разсад във фаза на вегетативен растеж. Growth Booster е идеален за производство на зеленчуци, декоративни и лечебни растения. NPK:16-40-0

Дозировка:

Смесете 1гр на 10л вода (¼ чаена лъжичка/2,6 gal). Повторете при необходимост през целия жизнен цикъл на растението. Подходящ за използване във всякаква среда на отглеждане (Почва/Безпочвено/Хидро)

ПОЛЗИ ОТ GROWTH BOOSTER

  • Бързодействащ азот
  • Силен растеж на корени и издънки
  • Силно концентриран 

Продукти от същата категория

facebook_pixel