Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

AT Pro Balance 11.36кг. - Калиев силикат

Athena Pro Balance позволява на производителите да персонализират силата на тяхното регулиране на рН според тяхната уникална ситуация. Концентратът Pro Balance може да се смесва в количество от 30 - 120 грама на литър. Регулирайте смесването и поливката в зависимост от степента на необходимата корекция на pH.

Цена 553,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

AT Pro Balance 11.36кг. - Калиев силикат

Athena Pro Balance е концентрирн водоразтворим регулатор на киселиността за повишаване на pH, специално за използване с усъвършенствани системи за фертигация като Dosatron и Netaflex. Athena Pro Balance позволява на производителите да персонализират силата на тяхното регулиране на рН според тяхната уникална ситуация. Концентратът Pro Balance може да се смесва в количество от 40 - 120 грама на литър. Регулирайте скоростта на смесване и скоростта на пооливка в зависимост от степента на необходимата корекция на pH.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ

Винаги носете защитно облекло при работа. Смесете като концентрат при 0,25 - 1 lb. на галон (30 - 120 грама на литър) в чиста вода. Дозирайте, ако е необходимо, за да повишите разтвора на тора до целевото pH. Калибрирайте вашия pH метър преди измерване за най-добра точност. Смесването на Pro Balance предизвиква термична реакция, която загрява разтвора по време на смесване. Оставете време за пълно смесване и охлаждане, преди да използвате концентрата.

Предупреждение: Този продукт е корозивен за повечето метали. Пазете от продукти с ниско pH и съхранявайте на добре проветриво място. Винаги носете подходящи ЛПС, когато работите, включително респиратор, защита на очите и покривала за кожата.

Продукти от същата категория

facebook_pixel