Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Hydro X PRO Environment Control System (HSC-2) - Система за контрол на околната среда

TrolMaster продължава революцията с 10" сензорен екран и уеб базиран софтуер.

Hydro-X Pro също така е съвместим с всички настоящи Hydro-X контролни/устройствени модули. Той осигурява по-голяма гъвкавост и позволява адресирането на всеки плъгин модул да бъде каквото пожелае потребителят. Потребителят може също така да настрои всеки модул да има множество „условия“, които ще активират модула, позволявайки почти неограничени опции за контрол.

Цена 5530,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hydro X PRO Environment Control System (HSC-2) - Система за контрол на околната среда

Hydro-x Pro е проектиран да бъде контролер за една  зона, като предлага надеждност и лесна употреба. Hydro-X Pro разширява възможностите на оригиналния Hydro-X, като позволява до 50 сензора и до 50 отделни контролни модула да бъдат свързани към един Hydro-X Pro.Множество подзони могат да бъдат създадени в рамките на едно пространство за отглеждане чрез свързване на конкретен сензор към специфична контролна функция(и). Новият сензор 4 в 1 се предлага с LCD екран, който осигурява лесно и удобно наблюдение.

Всяка от променливите (температура, влажност, CO2, светлина) може да се контролира независимо, което означава, че зададените повишавания/намалявания, могат да се използва за напълно интерпретиране на естествени външни условия или просто за пълно персонализиране на околната среда. Лесната за разчитане графика, позволява на потребителя да има 100% контрол върху своята среда. Друга мощна характеристика на Hydro-X Pro е вграденият календар и предварително зададени задачи, които позволяват на потребителя да планира "рецептата" за цяла култура чрез Hydro-X Pro. Всички настройки могат да бъдат зададени от потребителя, докато "изграждат" техните многоседмични графици за реколтата. Напомнянията също могат да бъдат програмирани, за да гарантират, че критичните задачи няма да бъдат забравени.

Уеб базираният софтуер осигурява лесен достъп и по-усъвършенствано дистанционно управление. Вграденото събиране на данни и възможността за съхраняване и споделяне на настройки между множество устройства означава, че дефинираните от потребителя програми и настройки могат да бъдат запазени и заредени в множество Hydro-X Pro устройства с лекота. Персонализирана страница със скрийнсейвър може да бъде качена през USB порт.

*Забележка за интернет връзка: Основните контролери на TrolMaster могат да бъдат свързани към интернет, за да се използва наличната апликация. HughesNet / Viasat Satellite интернет обаче НЕ е съвместим с контролерите TrolMaster в момента.

*Забележка за актуализиране на фърмуера: За да актуализирате фърмуера на HCS-2 контролера на TrolMaster, трябва да използвате USB флаш устройство с капацитет 32GB или по-малко.

  • Входно напрежение: 100-240V~, 50/60Hz, 0.5A
  • Сертификати ETL/FCC
  • Степен на защита IP20
  • Индекс на защита IP20
  • Максимален брой осветителни тела 2х256 бр.
  • Максимално разстояние до устройството за свързване 1000 метра
  • All-in-1 Pro Сензор (MBS-PRO) Макс 50 сензора в комбинация
  • Квантов сензор с пълен спектър (MBS-PAR)
  • Сензор за водно съдържание (WCS-)
  • Станции за устройства Макс. 50 устройства в комбинация

Интродукция на продукта:

Линк към техническата информация на производителя:

https://www.trolmaster.com/Products/Details/HCS-2

Продукти от същата категория

facebook_pixel