1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Botanicare Hydroguard - 240мл/960мл/3.78л. Преглед отблизо

Botanicare Hydroguard - 240мл/960мл/3.78л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 198 loyalty points В твоята количка ще има 198 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 9,90 лв


В наличност

Botanicare Hydroguard - Патентованият бактериален супер-щам, който насърчава ускорения растеж и развитие на корените.

Повече детайли

Цена: 36,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Botanicare Hydroguard - 240мл/960мл/3.78л.


Hydroguard подобрява качеството и размера на вашата реколта, като използва щам бактерии, известни като Bacillus amyloliquefaciens. Тази колония от полезни бактерии е отгледана да играе редица ключови роли, като задейства естествените защитни системи, разгражда органичните материали за растенията, които да се използват като храна (по подобен начин на ензимите), като същевременно увеличава наличието на хранителни вещества. Резултатът е добавка, която драстично подобрява здравето на корените, за всестранно по-силни растения.

Полезните инокулантни продукти значително повишават микробната активност в кореновата зона. Това увеличава добива и здравето на корените.

Бързодействащ и изключително мощен инокулант на корен на бацила
Сертифициран от OMRI като напълно органичен
Използва се широко в селскостопанската индустрия
Помага на растенията да използват по-лесно разтворените минерални фуражи
Предпазва от коренови заболявания като пития
Не произвежда биофилми, които могат да запушат оборудването
Гарантирано е, че е активен две години след датата на опаковане
Повишава устойчивостта на растенията срещу вредители и болести
Концентрирана формула - използва се само в 0,5 мл на литър

Как работи Hydroguard
Hydroguard съдържа щам бактерии, известен като bacillus amyloliquefaciens. Веднъж нанесени върху субстрата, бактериите бързо колонизират ризосферата, увеличавайки усвояването на хранителни вещества, като същевременно помагат за разграждането на мъртвите корени и други органични материали. Известно е, че активно се бори с патогенни бактерии като ralstonia solanacearum, pythium, rhizoctonia solani, alternaria tenuissima и fusarium.

Много форми на полезни бактерии могат да дадат големи обещания, без в действителност да бъдат изпълнени. Това е така, защото полезните микроби често могат да бъдат умъртвени при транспортиране, преди опаковката дори да бъде отворена! Botanicare ви гарантират, че целостта на микроорганизмите в Hydroguard ще остане девствена за цели две години след датата на опаковката. Просто се уверете, че го използвате до шест месеца след отварянето.

Някои микробни добавки могат да отнемат много време, за да влязат в действителност, намалявайки цялостното им въздействие върху растенията. Бактериите в Hydroguard започват да работят в двойно бързо време, колонизирайки кореновата зона малко след добавянето им. Това прави Hydrogaurd по-рентабилен от голяма част от конкуренцията, показвайки по-добри резултати в по-кратки времеви периоди.

Как да използвате Hydroguard
Добавете Hydroguard към хранителния си разтвор със скорост 0,5 мл на литър. Може да се използва от вкоренени резници до крайния промив.

Както при всички хранителни вещества, бустери и добавки, никога не ги смесвайте заедно в концентрираната им форма (т.е. направо от бутилката). Винаги добавяйте всяко хранително вещество, бустер или добавка в резервоара или захранващата вода от своя страна, като разтворът се разбърква добре, за да го разбъркате, преди да добавите следващия.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: