Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -35%

TA FinalPart 500мл./1л./5л./10л./60л. - Цъфтежен стимулатор

FinalPart (Ripen) представлява стимулиращ разтвор, който увеличава и засилва съзряването на Вашите растения. 

Цена 17,00 лв. 11,05 лв.
Спестявате 35%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

TA FinalPart 500мл./1л./5л./10л./60л. - Цъфтежен стимулатор

FinalPart е пълноценно хранително вещество/стимулант за късен цъфтеж, което не изисква допълнителни бустери. Увеличава цъфтежа и производството на активни вещества и елиминира излишъка от хранителни вещества.

FinalPart действа по 3 начина:

  • Изпраща на растението силен сигнал, че е към края на живота си. Това кара растението да ускори процеса на зреене.
  • Той принуждава растението да укрепи защитните си сили и по този начин да увеличи производството на етерични масла.
  • Доставя всички минерални соли, от които растенията се нуждаят, във форма, която е лесна за усвояване: в случай на предишно натрупване на нитрати или микроелементи, това подпомага метаболизма на остатъците, което подобрява вкуса.

Като „принудително решение“, FinalPart® може да се използва при всякакви обстоятелства, при които трябва да контролирате или подобрите зреенето, и в края на всеки цикъл на цъфтеж/плододаване на едногодишни цветя и плодове, за да увеличите добива и интензивността на вкуса.

На открито FinalPart ви позволява бързо да приберете реколтата, преди тя да бъде развалена от студено и влажно време. На закрито ви помага да хармонизирате края на цикъла на отглеждане, като ускорява узряването на най-бавните растения или сортове. И в случай на тежко заразяване с гъбички или насекоми, може да ви позволи да ускорите естествения цикъл и да възстановите нещо от реколтата, което иначе би било напълно загубено.

Как да използвате GHE Ripen:

Използвайте продукта през последните 7-10 дни преди беритбата. Когато използвате продукта, необходимо е да вземете под внимание, че той е доста киселинен и ще намали нивото на pH на разтвора, така че прибавяйте Ripen преди регулацията на нивото на pH. Ripen е подходящ за употреба при отглеждане на растения с хидропоника, кокосов субстрат или почва. Ако използвате Ripen само с почва, използвайте разтвора на всеки втори ден и подхранвайте с вода в дните между тях. 

Дозировка:

При хидропоника: Заменете стария хранителен разтвор с вода с коригирано pH, добавете до 5ml/L FinalPart®, за да съответствате или леко да надвишите предишното ви EC (до 2,6) и разбъркайте добре. Работете в продължение на 10 дни или според нуждите, след което използвайте FlashClean®, за да завършите или приберете реколтата си директно.

В почвата: Използвайте във вода с коригирано pH до 4ml/L, за да съответства или леко да надвиши предишното ви EC (до 2,0). Прилага се, докато настъпи пожълтяване на листата и/или узряването е задоволително. Това може да отнеме от 10 до 20 дни. След това използвайте FlashClean®, за да завършите или приберете реколтата си директно.

Продукти от същата категория

facebook_pixel