Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Top Shooter 100мл./250мл./500мл. Top Shooter 100мл./250мл./500мл.

Top Shooter - Цъфтежен бустер 100мл./250мл./500мл./1л.

House & Garden Top Shooter е течна версия на Shooting Powder. Top Shooter е цъфтежен бустер и е в състояние да увеличи добива с до 20%. Този невероятен продукт е най-добрият в областта на стимулаторите на цъфтеж. Той дава видими резултати и работи брилянтно с всички основни хранителни вещества. Течността осигурява лесно прецизно приложение както за малки, така и за големи производители.

Цена 27,90 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Top Shooter - Цъфтежен бустер 100мл./250мл./500мл./1л.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
House & Garden Top Shooter кара вашите растения да започнат нов цъфтежен цикъл след спиране на нормалния цикъл, което значително увеличава общото тегло на плодовете. Допълнителният добив след използването на този бустер ще изненада дори професионалния производител. По този начин може да се достигне увеличение на продукцията до 20%.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Използвайте Top Shooter в края на периода на цъфтеж за последните три седмици. 1-2 мл./л.

1 ml / L третата седмици преди прибиране на реколтата
2 ml / L последните две седмици преди прибиране на реколтата

Използвайте Top Shooter, само когато вашите растения са достатъчно здрави. Не използвайте Top Shooter в комбинация с друг бустер.

Продукти от същата категория

facebook_pixel