1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Operator MH+ Преглед отблизо

Operator MH+

Купувайки този продукт вие ще добавите 155 loyalty points В твоята количка ще има 155 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 7,75 лв


В наличност

Насладете се на изключително балансиране на цветовете за MH(Метал - халогенно) осветление с нашите патентовани поликарбонатни лещи, произведени в съответствие със стандартите на Carl Zeiss Vision. Нашето покритие със сребърни лещи прави Operator MH + добър избор и за открито.

* Не се използва с 3000 ° K - 4200 ° K керамични металохалогенни лампи.

Повече детайли

Цена: 155,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Operator MH+

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Насладете се на изключително балансиране на цветовете за метал-халогенно осветление с нашите патентовани полимерни лещи, произведени за нас по строги стандарти от Carl Zeiss Vision. MH лампи, които варират от 6500 ° K - 10 000 ° K, излъчват синкаво лилава светлина, която е идеална за вегетативния цикъл. Този спектър обаче също така напряга очите, като произвежда високи нива на инфрачервена топлина. Поддържайте очите си отпуснати и защитени с нашите очила за растеж MH. Сребърното покритие на лещите „плюс“ прави Operator MH + добър избор и за открито. * Не се използва с 3000 ° K - 4200 ° K керамични металохалогенни лампи.

Технология на рамката
Рамката на оператора е изработена с швейцарска полимерна технология TR-90 за гъвкаво и леко прилепване. Тази рамка с пълна обвивка осигурява пълно покритие с италианско майсторство и стил.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: