Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
SECRET JARDIN CF7D CABLE FLANGE DOUBLE SOCK Ø 70 MM - Чорап SECRET JARDIN CF7D CABLE FLANGE DOUBLE SOCK Ø 70 MM - Чорап

SECRET JARDIN CF7D CABLE FLANGE DOUBLE SOCK Ø 70 MM - Чорап

Кабелният фланец CF7D от Secret Jardin позволява да се направи отвор на всяко място във вашата палатка за отглеждане, за въздуховоди или кабели. 

Цена 23,52 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

SECRET JARDIN CF7D CABLE FLANGE DOUBLE SOCK Ø 70 MM - Чорап

Кабелният фланец CF7D от Secret Jardin позволява да се направи отвор на всяко място във вашата палатка за отглеждане, за въздуховоди или кабели. Просто правите отвор със специалния режещ инструмент и поставяте фланеца с чорап в него. Двойният чорап гарантира, че никаква светлина не прониква в или извън палатката, докато кабелите могат да преминат през отвора.

Чорапът е направен от същия висококачествен, отразяващ материал Mylar 210D като тентите за отглеждане на Secret Jardin.

Продукти от същата категория

facebook_pixel