Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Lennox SUN Polarized Lennox SUN Polarized Lennox SUN Polarized Lennox SUN Polarized Lennox SUN Polarized Lennox SUN Polarized Lennox SUN Polarized

Lennox SUN Polarized - Защитни очила

Lennox са предназначени за женски лица и са ръчно изработени от италиански майстори. Устойчивите лещи SUNp са изработени от лек полимер, който придава истински цвят и осигурява пълна UV защита. Основен инструмент за отглеждане на открито.

Цена 376,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Lennox SUN Polarized - Защитни очила

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за отглеждане.

Технология на обектива
Изработен от лек, нечуплив полимер, обективът SUNp предлага пълна UV защита, докато работите под най-голямата светлина за растеж от всички: слънцето. Поддържайте очите спокойни при ярки условия, като същевременно запазвате истински цвят и изключителна яснота. Подобрена с най-новата поляризираща технология от Carl Zeiss Vision за минимизиране на изкривяванията при гледане на мобилни телефони или други екрани. Разполага с най-доброто в класа антирефлексно покритие, наречено „the purps“, което придава на вътрешната страна на лещата отличителния лилав блясък.

Технология на рамката
Lennox е специфична за жените рамка, проектирана да пасва на по-малки лица, като същевременно осигурява достатъчно покритие. В Италия се обработва ръчно от ацетат: разкошно богат и гладък материал на луксозни марки. Името на Mary Lennox, преобразяващият герой в The Secret Garden, тази рамка е уверена, изискана и причудлива. От вашата тайна (или не чак толкова тайна) градина до улицата, Lennox ще преобрази гледката ви.

Продукти от същата категория

facebook_pixel