Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Vitalink Silicon MAX 250мл./1л./5л. Vitalink Silicon MAX 250мл./1л./5л. Vitalink Silicon MAX 250мл./1л./5л. Vitalink Silicon MAX 250мл./1л./5л.

Vitalink Silicon MAX - Силиций 250мл./1л./5л.

Силицият укрепва клетъчната структура, подпомага развитието на корените, предпазва от гъбични заболявания.

Цена 15,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Vitalink Silicon MAX - Силиций 250мл./1л./5л.

Силицият укрепва клетъчната структура, подпомага развитието на корените, предпазва от гъбични заболявания.

  • Поддържа по-големи добиви и по-тежки плодове
  • Укрепва стените на клетките и укрепва структурата на вашите растения
  • Повишава устойчивостта на вредители и болести

Silicon MAX е висококонцентрирана и лесно разтворима силициева добавка. Той е проектиран да се използва през всички етапи от живота на растенията. Silicon MAX съдържа калиев силикат, най-добрата форма на силиций за усвояване от растенията. Силицият е изключително полезен за здравето на растенията, като укрепва клетъчните стени, за да произведе по-силни и големи растения, по-дебели корени и повишена устойчивост на болести и стрес. Той повишава абсорбцията на CO2, производството на хлорофил и фотосинтезата, което води до по-големи добиви и по-тежки плодове.

Инструкции за употреба:

Silicon MAX е силно концентрирана силициева добавка, която е силно алкална. Първо трябва да го добавите към водата, да разбъркате, след това да добавите хранителните си вещества. Регулирайте pH, преди да добавите основните си хранителни вещества и добавки, тъй като Silicon MAX повишава pH. Препоръчителен диапазон на рН 5.8-6.5.

Използвайте 1 мл/л заедно с основните хранителни вещества. Разклатете добре преди употреба.

Гамата от добавки на VitaLink са специално разработени, за да дадат оптимални резултати, когато се използват заедно с хранителни вещества VitaLink.

Идеален за използване във всички системи и медии.

Внимание! Силно алкален препарат! Проверете pH на работния разтвор!


Може да се ползва за повишаване на pH на разтвора
За оптимални резултати ползвайте от ранен растеж до беритба

Продукти от същата категория

facebook_pixel