Заповядайте в новооткрития магазин Грийн Планет в гр. София на ул. Ангиста 212, вх.Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Jiffy-7 24мм - Торфени цилиндърчета 2000бр.

Jiffy 7  24мм са пресовани торфени цилиндърчета (пелети), които лесно набъбват при поливане с вода. Подходящи за покълване на семена, вкореняване на резници (клонинги) и отглеждане на вашите малки растения (seedling / бебета). 

Цена 270,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Jiffy-7 24мм - Торфени цилиндърчета 2000бр.

Торфените пелети Jiffy-7 представляват фина мрежа с изпълнена с висококачествен субстрат и след това сгъстен (пресован), за да се получат удобни за транспорт и съхранение пелети. Просто добавете малко вода и джифи (Jiffy) ще увеличи до седем пъти размера си в рамките на няколко секунди. Обвит c биоразградима мрежа, през която корените проникват безпроблемно, осигурява оптимална циркулация на въздуха и водата.

Продукти от същата категория

facebook_pixel