Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
BOVEDA 67гр./320гр. - Контрол на влажността (58%) BOVEDA 67гр./320гр. - Контрол на влажността (58%)

BOVEDA 4гр./8гр./67гр./320гр. - Контрол на влажността (58%)

Boveda е продукт, който контролира влажността на атмосферата, в контейнера в който е поставен, като запазва 58% относисителна влажност. Без значение дали нивото е по-ниско или по-високо от 58%, Boveda регулира влажността, връщайки я в желаните норми.

Цена 5,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BOVEDA 4гр./8гр./67гр./320гр. - Контрол на влажността (58%)

Boveda е продукт, който контролира влажността на атмосферата, в контейнера в който е поставен, като запазва 58% относисителна влажност. Без значение дали нивото е по-ниско или по-високо от 58%, Boveda регулира влажността, връщайки я в желаните норми. Този продукт никога няма да пре-овлажни или изсуши атмосферата в контейнера за съхранение. Колкото по-голямо количество Boveda използвате, толкова по-траен ефект ще има продуктът. Когато пакетът Boveda започне да се втърдява е време да го смените.

С Boveda вече може да сте спокойни, че повече никога няма да губите от най-важните качества на вашите подправки и билки, а именно - цвят, аромат, вкус и тегло. Просто поставете BOVEDA 58% 320гр. във вашия контейнер за съхранение и гледайте как този продукт прави магията си!

Всеки пакет се състои от специално приготвен наситен разтвор от чиста вода и натурална сол. Този разтвор се съдържа в "обратно осмозна" мембрана, която е пропусклива за водни пари.

Boveda осигурява най-чистата и най-пречистена влажност от всички други подобни продукти, налични на пазара днес.

Характеристики:

Boveda 67гр. -

  • Размери - 13.2см х 8.9см
  • Достатъчен за количество до 450гр. билки!

Boveda 320гр. -  

  • размери - 17.5см х 13см
  • Достатъчен за количество до 2.2кг. билки!

Заменете с ново пакетче, когато усетите че това се е втвърдило!

Не е необходимо активиране!
Да не се яде!
След като извадите от целофана, не махайте картонената опаковка! 

Продукти от същата категория

facebook_pixel