Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Aviator HPS Clip-On Aviator HPS Clip-On

Aviator HPS Clip-Ons - Защитни очила

Method Seven Clip-Ons променят начина, по който виждате вашите растения, като използвате собствени очила с рецепта! Очаквайте високо качество и изключително балансиране на цветовете за HPS осветление.

Цена 115,50 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Aviator HPS Clip-Ons - Защитни очила

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Очилата са оптичен инструмент за отглеждане на закрито и на открито под натриеви лампи с високо налягане. Тези полимерни лещи са произведени по строги стандарти от Carl Zeiss. Технологията за филтриране с прорези възстановява естествения цвят, което улеснява откриването на проблеми като вредители и недостиг на хранителни вещества. Тези трайни, непромокаеми лещи блокират ултравиолетовата светлина и близката инфрачервена топлина, поддържайки очите хладни и влажни при ярки светлини в стаята.

Технология на рамката
Нашата скоба в стил Aviator има пружинни метални скоби с гумено покритие, които нежно се захващат на очилата ви. Този стил Aviator се вписва в голямо разнообразие от по-големи очила. За очила с по-малка форма проверете Classic HPS Clips-on.

Размери: 45 mm (височина на обектива) x 12 mm (ширина на моста) x 132 mm (пълна ширина)

Продукти от същата категория

facebook_pixel