Уважаеми клиенти, Във връзка с Деня на независимостта на Република България, на 23.09 (понеделник) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Milwaukee MA920B/1 pH еlectrode - сонда за MW101 Soil Ph Kitс 1м кабел

Сондата MA920B/1 е предназначена за анализ на pH на полутвърди храни като преработени меса, меки сирена, супи, сосове и ориз за суши или всякакви почвени среди за отглеждане като Coco Coir, Soil, Rockwool и други среди. Използва се с уредите MW101 или MW102 PRO.

Цена 285,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Milwaukee MA920B/1 pH еlectrode - сонда за MW101 Soil Ph Kitс 1м кабел

Сондата Milwaukee MA920B/1 е предназначена за анализ на pH на полутвърди храни като преработени меса, меки сирена, супи, сосове и ориз за суши или всякакви почвени среди за отглеждане като Coco Coir, Soil, Rockwool и други среди. 

Основните функции включват:

Дизайн на сондата

Отвореният дизайн на сондата намалява запушването от суспендирани твърди частици и протеини, открити в храните и млечните продукти или хранителната среда за по-стабилно измерване на pH и намалена поддръжка.

КОНИЧЕН СТЪКЛЕН НАКРАЙНИК

Дизайнът на върха с конична форма позволява проникване в твърди вещества, полутвърди вещества и емулсии за директно измерване на рН в различни храни или продукти от хранителна среда.

PVDF ТЯЛО

Поливинилиден флуорид (PVDF) е хранителна пластмаса, която е устойчива на повечето химикали и разтворители, използвани за дезинфекция в хранителния сектор, включително хлор (белина). Освен това е здрав материал, проектиран да се държи изключително добре във всички видове приложения.

Можете да удължите живота на вашия pH електрод по следните начини:

СЪХРАНЕНИЕ

pH сондата трябва да се поддържа хидратирана с KCL разтвор. Дългите периоди на сухо съхранение ще навредят на чувствителността на сондата. Оставянето на сондата да изсъхне може също да доведе до запушване на съединителния отвор.

Съхраняването в разтвор за съхранение на pH сонда или буфери за калибриране на pH ще помогне за справянето с двата проблема. Не съхранявайте в чешмяна вода и DI вода. Това ще повреди чувствителността на сондата.

Най-добрият начин за съхранение на сондата е с капачка на сондата, напълнена с разтвор за съхранение или буфер за калибриране и затегната капачка, за да се предотврати изтичане. Също така се препоръчва електродът да се съхранява изправен, за да се намали допълнително потенциалът за изтичане.

ПОЧИСТВАНЕ

Остатъците от пробата могат да повлияят на чувствителността на сензорната крушка и да доведат до запушване. Това е особено вярно, ако по пробата има много органичен материал. Препоръчваме редовно да накисвате вашия електрод в почистващ разтвор.

КАЛИБРИРАНЕ

Сензорните за pH стават по-малко чувствителни с течение на времето, така че се уверете, че калибрирате редовно, за да поддържате вашия PRO pH метър точен. Също така, калибрирайте след почистване или дълъг период на съхранение.

Продукти от същата категория

facebook_pixel