Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Hydro X Environment Control System (HCS-1) 3 in1- Система за контрол на околната среда

TrolMaster Hydro-X 3-в-1 сензор за температура/влажност/светлина (HCS-1)

Системата Hydro-X е цялостна екологична система от професионален клас. Той е модулно проектиран и напълно адаптивен. Системата е оптимизирана за управление на всички устройства в рамките на една зона за отглеждане.

Цена 758,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hydro X Environment Control System (HCS-1) 3 in1- Система за контрол на околната среда

TrolMaster Hydro-X 3-в-1 сензор за температура/влажност/светлина (HCS-1)

Системата Hydro-X е цялостна екологична система от професионален клас. Той е модулно проектиран и напълно адаптивен. Системата е оптимизирана за управление на всички устройства в рамките на една зона за отглеждане.

Основният контролер HCS-1 се предлага стандартно със сензор за температура/влажност/светлина 3в1. Към системата HCS-1 могат да се добавят и други опционални сензори като CO2 сензор, PAR сензор, детектори за вода и детектори за дим. Със своята невероятна гъвкавост потребителят на Hydro-X може лесно да персонализира собствената си система за отглеждане за максимален добив.

Системата може да управлява до 512 светлини, 4 температурни устройства, 2 устройства за влажност, 2 CO2 устройства и 9 предварително програмирани устройства.

Системата може да управлява почти всички системи за градинарско осветление на пазара чрез различни адаптери за осветление. Два отделни канала за управление на осветлението предлагат едновременно управление на две различни осветителни системи.

Hydro-X предлага повече от 12 отделни типа "модули" за управление за свързване към устройства като HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning) системи, мини-сплит AC, влагоуловители, овлажнители, CO2, напоителни помпи/клапани, вентилатори и много други.

Сензорите и контролните модули (станции за устройства) са свързани към главния контролер с помощта на стандартен RJ12 кабел и RJ12 сплитери, което прави инсталацията толкова лесна като plug-and-play. Модулите са последователно свързани заедно с помощта на RJ-12 кабели, позволяващи гъвкава инсталация и бъдещо разширяване.

Една от най-мощните характеристики на системата Hydro-X е интернет връзката с облачната услуга на Amazon, която ще изпраща push сигнали до приложението за смарт телефон на TrolMaster. Приложението Trolmaster предлага наблюдение и контрол в реално време отвсякъде и по всяко време.

Когато измерената стойност надхвърли обхвата на персонализираните ви настройки, на вашия смартфон ще бъде изпратено предупредително съобщение.

Характеристика:

  • Напълно персонализиран
  • Лесна инсталация
  • Безплатно приложение за смартфон

Спецификации:

  • Входно напрежение: 100-240VAC, 50/60Hz
  • Сертификации: ETL/FCC
  • 3-в-1 (температура/влажна/CO2) Сензор: Макс. 1 бр на комплект
  • CO2 Сензор: Макс. 1 бр на комплект
  • Датчици за дим : Макс. 5 бр на комплект
  • вода Детектори: Макс. 5 бр. на комплект
  • Температурни устройства: Макс. 4 бр. на комплект
  • Станции за влажни устройства: Макс. 2 бр. на комплект   
  • CO2 устройства: Макс. 2 бр. на комплект
  • Програмни устройства : Макс. 9 бр. на комплект

Продукти от същата категория

facebook_pixel