Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Tray2Grow Автоматизирана система за отглеждане - Тава

Autopot Tray2Grow е напълно автоматизирана система, която предлага няколко възможности за отглеждане на микрозелени растения, билки, млади растения и др. Предлага 5 вида приложения - можете да отглеждате в малки саксии, торбички за отглеждане, тави за семена, микро билки и сеялки. Най-универсалната система за самонапояване с клапан Aquavalve не изисква електричество и пести вода.

Цена 165,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Tray2Grow Автоматизирана система за отглеждане - Тава

Много гъвкавата система за самонапояване Tray2Grow е идеална за отглеждане на билки, цветя или зеленчуци. Както всички системи Autopot, тя не изисква електричество. Вентилът Aquavalve и природните сили се грижат за перфектното напояване.

Употреба на Tray2Grow

- покълващи семена и микрозелени microgreens

- в малки пластмасови саксии

- в традиционни платнени саксии или правоъгълен платнен контейнер, който е част от продукта с торбички за отглеждане

След отстраняване на шиповете и поставяне на капилярните подложки, системата Tray2Grow може да издържи до четири тави за семена със стандартен размер (включени), две тави за микро билки, произволен брой саксии с перфорирано дъно или платнени саксии. Можете да използвате и текстилната саксия с рамка и обем 107,5 литра, която е част от продукта.

Има три водещи отвора от всяка страна на контейнера за градински стълбове, ако връзвате растенията. Тавата се доставя с три вградени нивелира, за да се уверите, че всичко е 100% хоризонтално.

В комбинация с обширната гама от резервни части на Autopot Tray2Grow, можете да изберете настройка на тава с капилярен накрайник за използване с торби за отглеждане или настройка на капилярна подложка за саксии, тави за семена или сеялки.

Как да сглобите системата Tray2Grow:

- Уверете се, че повърхността, върху която поставяте тавата е равна и твърда

- ако използвате торба за отглеждане, преди да я поставите в контейнера, раздуйте го, за да разхлабите средата

- перфорираната долна страна подобрява аерацията и дренажа

- ако отглеждате на открито, отстранете пробката за преливане, за да позволите на излишната вода да се оттича, която може да се натрупа по време на дъжд

Ако има силни дъждове, изключете резервоара, докато дъждът спре и водата се изразходва. Когато отглеждате на закрито, оставете преливника на място.

Ако използвате Tray2Grow със саксии, тави или кашпи, винаги накисвайте предварително капилярната подложка и филма за контрол на корените.

Поливайте пестеливо в ранните етапи. Помислете дали периодично да включвате и изключвате системата Tray2Grow, за да позволите на растенията да се задържат.

Ако използвате саксии или тави за семена, винаги се уверете, че имат дупки на дъното, за да позволят контакт на хранителната среда с листа за контрол на корените и подложката отдолу. Това е необходимо за усвояване на вода и/или хранителни вещества.

Как да сглобите и използвате системата Tray2Grow ще научите във видеото.

Системата за самонапояване Autopot Tray2Grow включва:

- 1x Tray2Grow Tray&Lid (тава)

- 1x AQUAvalve5 Поплавък

- 2x 9mm втулка

- 1m 9mm тръба

- 16-9mm Click-Fit филтър

- 1x 9mm Golf филтър

- 1x 6mm преливна втулка

- 3x кръгъл нивелир

- 10x капилярен накрайник

- 1x Капилярна подложка

- 1x Лист за контрол на корените

- 4x Тави за семена

- 1x Медна лента против охлюви

Пълната система не включва резервоар, който трябва да закупите или да използвате този, който вече притежавате. За свързване се използва син бърз конектор.

Продукти от същата категория

facebook_pixel