-20% НАМАЛЕНИЕ на всички стоки в наличност за периода от 25.11 до 01.12! Незабравяйте да напишете GREEN22 в коментар!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
LUMii EU Solar 630W CDM Twin Fixture PRO Lamp Kit - Комплект
LUMii EU Solar 630W CDM Twin Fixture PRO Lamp Kit - Комплект
 • Промоция!
 • -40%

LUMii EU Solar 630W CDM Twin Fixture PRO Lamp Kit - Комплект осветление

 LUMii Solar 630w CDM Grow Light имитира естествената слънчева светлина, която да използвате в стаята за отглеждане на помещения, помагайки да дадете на вашите растения най-качествената светлина за бързо и ефективно отглеждане.

Цена 880,00 лв. 528,00 лв.
Спестявате 40%
С вкл. данък
Количество

 • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

LUMii EU Solar 630W CDM Twin Fixture PRO Lamp Kit - Комплект осветление

 Осигурете на вашите растения повече естествена слънчева светлина на закрито с комплектите LUMii Solar 630w Twin Fixture & Pro лампи.

 •  Пълен комплект осветителни тела - включително баласт, рефлектор и две лампи
 • Включва интегрираната защита от късо съединение
 • Разполага с изключително високи нива на PAR и е високоефективен за работа
 • CDM лампите са в състояние да осигурят по-добра и растителна използваема естествена светлина

 LUMii Solar 630w CDM Grow Lights осигуряват естествена светлина на закрито на бюджетна цена, като същевременно спомагат за повишаване здравето на растенията.

 

За какво се използват LUMii Solar 630w CDM Grow Lights?

 Това са изключително мощно осветително тяло, което е в състояние да излъчва високи нива на PAR (фотосинтетично активно излъчване). Тези тела разполагат с керамични халогенни лампи с разтоварване, които са снабдени с керамична дъга. Също така, това позволява на вашата лампа да работи при по-високи температури. По същия начин, когато баластът се запали, лампата е в състояние да излъчва по-пълен спектър от светлина, увеличавайки растежа и развитието на растенията. 

Къде можете да използвате LUMii Solar 630w CDM Grow Lights?

 Това приспособление е специално разработено за отглеждане на закрито. Комплекта е идеален за производителите, които искат да имитират естественото слънчево греене, позволявайки на растенията да растат.

 

Как да използвате LUMii Solar 630w CDM Grow Lights

 Първо трябва да определите къде в помещението ще окачите кмплекта, на съответната височина. Когато завивате лампата си на рефлектора, важно е да не докосвате стъклото на лампата с голи ръце. Вместо това дръжте лампата с чиста кърпа и не забравяйте да я завиете здраво. По същия начин, ако не завиете плътно лампата, може да се разтопи спойката и да се повреди.

 След това свържете кабела на рефлектора към кабела на вашия баласт. Свържете мрежовия плъгин и включете баласта си, това трябва да стартира вашата крушка.

 

Спецификации на продукта

Размери: 61см х 27см х 15см
Тегло: 10кг

Продукти от същата категория

facebook_pixel