Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

CFL Agrolite 100W Dark Night - Зелена лампа

Тези зелени лампи са перфектни, ако трябва да влезете в стаята си за отглеждане, когато осветлението е изключено. Много по-безопасно и по-удобно от използването на нормална лампа или външна светлина.

Цена 16,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CFL Agrolite 100W Dark Night - Зелена лампа

По време на етапа на растеж и цъфтеж на вашите растения е важно да наблюдавате нощния фотопериод. Ако вашите растения получават светлина (дори няколко минути на ден), когато трябва да са в абсолютна тъмнина, те са подложени на „светлинен шок, който може да забави еволюцията им, компрометирайки цикъла им и следователно добива им.

DarkNight Agrolite е специално проектиран да произвежда зелена светлина, която не се вижда от растението, без прекъсване на техния фотопериод.

Богатите на хлорофил растения абсорбират почти всички дължини на вълната на видимата светлина, въпреки че основно отразяват светлината около 510 nm (зелено) по време на фотосинтезата.

Agrolite Dark night е мощна халогенна крушка със специален филтър, който елиминира всички дължини на вълната с изключение на зеления спектър: това ви позволява да работите във вашата оранжерия, да отглеждате стаи и палатки през нощта на растенията, без да нарушавате цикъла на растенията.

Продукти от същата категория

facebook_pixel