Заповядайте в новооткрития магазин Грийн Планет в гр. София на ул. Ангиста 212, вх.Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Раптор Раптор
Раптор Раптор

Раптор - рефлектор с въздушно охлаждане

Скочете на нови нива на растеж и ефективност с Hydrofarm’s Raptor мега рефлектор с въздушно охлаждане.

Цена 650,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Раптор - рефлектор с въздушно охлаждане

Скочете на нови нива на растеж и ефективност с Hydrofarm’s Raptor мега рефлектор с въздушно охлаждане. Увеличете до най-голяма степен вашето хидропоник производство с най-ефикасния за своя клас и с най-голям размах на крилете, рефлектор на пазара. Raptors са произведени от плътна, високо-ефективна, неръждаема, с електро-покритие, бяла боя и предварително поцинкована, многоточкова, стоманобетонена конструкция, за система, която може да издържа на жегата, влажността и на другите климатични условия.
Raptors правят конкуренцията да изглежда смешна със своите 90 % ефикасност на рефлекторите, най-добрите в света 95 % рефлективен Alanoid Hammertone алуминиев интериор, и най-ефикасната топлоизолация и охлаждане на пазара. Всеки Raptor е изцяло уплътнен и запечатан и включва вграден, предварително свързан 15’ кабел за лампа, аеродинамичен, вграден 5KV контакт, и изцяло запечатана система от лещи от закалено стъкло за лесно управление на атмосферата и CO2.
Изберете Raptorа, който е подходящ за вас. Всички продукти тежат по 50 паунда и са достъпни с  8" фланци, така че да оползотворите всеки инч от растително си пространство. Поемете полет с по-голямото, по-широкото и по-ярко осветително покритие на Raptor.

Продукти от същата категория

facebook_pixel