-20% НАМАЛЕНИЕ на всички стоки в наличност за периода от 25.11 до 01.12! Незабравяйте да напишете GREEN22 в коментар!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Ugro XL Organic 70л - Кокосова пллочка 5 кг.

XL Organic е 5 кг блок от пресован и дехидратиран кокос с нисък процент влакна. Тази органична кокосова плочка притежава сертификат за биологично отглеждане OMRI. След като добавите 28 литра вода ще получите 70 литра висококачествен кокосов субстрат. 

Цена 30,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Ugro XL Organic 70л - Кокосова пллочка 5 кг.

XL Organic е 5 килограмово блокче от пресован и дехидратиран кокос с нисък процент влакна. Тази органична кокосова плочка притежава сертификат за биологично отглеждане OMRI. След като добавите 28 литра вода ще получите 70 литра висококачествен кокосов субстрат. 

pH 5,5–6,5 и EC <0,6 mS/cm.

Състои се от дехидратиран кокосов субстрат, изработен от 40% торф, 30% кокосови влакна и 30% цели кокосови парчета.

 

Продукти от същата категория

facebook_pixel