Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -15%

Bio Nova MicroLife - 2кг.

Подобрител на почвата на Mycorrhiza с микроорганизми. Microlife стимулира, обогатява и добавя естествени микроорганизми в почвата. Това гарантира по-добра структура и по-добро вкореняване. Торове ще бъдат по-лесни и достъпни за растението, което води до по-висок добив. Микробните организми връщат живота във вашата почва!

Цена 78,00 лв. 66,30 лв.
Спестявате 15%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Nova MicroLife - 2кг.

Микориза, какаови гранули, варовикови и глинести минерали - Концентрация 2 кг: 1000 L почва - NPK 2-2-2

Микориза за кореновата система

Подобрител на почвата на Mycorrhiza с микроорганизми. Microlife стимулира, обогатява и добавя естествени микроорганизми в почвата. Това гарантира по-добра структура и по-добро вкореняване. Торове ще бъдат по-лесни и достъпни за растението, което води до по-висок добив. Микробните организми връщат живота във вашата почва!

Какво е BioNova Microlife?

MicroLife е пълен с основни почвени организми като Mycorrhiza sp., Bacillus sp., Дрожди и ензими, комбинирани в органична смес от водорасли, какаови гранули, вар и компост. MicroLife не само стимулира растежа на микроорганизмите, но също така стимулира растежа и цъфтежа на всички растения с добавяне на различни микроелементи и естествени хормони. Уникалният състав на MicroLife обогатява и стимулира живота на почвата, което подобрява структурата на почвата. Вкореняване и цялостно здраве на всички растения. В тази подобрена среда органичните и неорганичните почвени частици се смесват оптимално. Хранителните вещества стават по-достъпни. В рамките на кратък период от време ефектите са забележими. С приятна миризма на дървесина, въздушна, почвена смес, вие имате среда, в която всяко растение се развива видимо по-добре.

Съвети от производители на Bionova

✔ Приготвяне на разтвор: В случай, че използвате чешмяна вода, оставете я да се дехлорира за 2-6ч. и разбърквайте периодично за 2ч. след като смесите тора. След това добавете Bionova Microlife с доза 10 gr / литър вода, след което използвайте разтвора максимум 2 часа след спиране на помпата.

✔ Третиране на семена: смила се гранулата в контейнер, след което се добавят семената, предварително навлажнени и се разбърква внимателно, за да покрие напълно повърхността на семената.

✔ Третиране на клонинги и разсад: за насърчаване на по-бърз растеж на корените и предотвратяване на стреса преди трансплантация, поставете разсада или клонинга в контейнер с пулверизираната пелета, като го направите достъпен за кореновата система, след това засадете разсада и навлажнете почвата.

Как да използвам Bionova Microlife?

Bionova Microlife може да се използва от първата седмица на растеж до прибирането на реколтата.

Bionova Microlife може да се смесва с всички торове, стимулатори, минерали, универсални материали и субстрати на Bionova.

Bionova Microlife се смесва в открита почва или субстрат.

Технически спецификации

Смесете 1 kg Microlife в 0,5m³ (500L) почва

или

Смесете 1 кг Microlife в 20m² от вашето открито поле

Продукти от същата категория

facebook_pixel