1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов 1 Part Medi One Kit - Комплект 500мл. Преглед отблизо

1 Part Medi One Kit - Комплект 500мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 121 loyalty points В твоята количка ще има 121 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 6,05 лв


В наличност

1 Part Medi One Kit - Комплект е удобен и готов за употреба комплект с базово хранително вещество, формулирано за медицински производител. Този стартов комплект се предлага с Medi One и селекция от най-добрите ни добавки, които да ви помогнат да увеличите максимално своите добиви.

Повече детайли

Цена: 121,50 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

1 Part Medi One Kit - Комплект 500мл.

1 Part Medi One Kit идва с хранителните вещества, които са ви необходими, за да отглеждате от семена до прибиране на реколтата. Medi One е пълното ни хранително вещество от 1 част, което има напълно балансирана комбинация от изцяло натурални съставки, които произвеждат енергичен растеж във вегетативния стадий и производството на смолиста ароматна флора в етапа на цъфтеж. Формулировката Massive Bloom е нашата основна добавка за цъфтеж, създадена да насърчава пъпката, да улесни насипването и узряването на цъфтящите растения. Резинът е нашият терпенен подобрител, създаден за подобряване на естествените процеси в цъфтящи растения, които произвеждат аромат. W-8 Liquid е нашата смесица от прости и сложни въглехидрати, които поддържат растението и животa на полезните микроби в кореновата зона. Това води до увеличаване на усвояването на основни хранителни вещества, които помагат за развитието на впечатляващи ароматни цветове и плодове. Ocean Magic осигурява богатство от естествени съставки, които поддържат няколко функционални свойства като вкореняване и стрес на растенията, както и повишаване на общата жизненост във вашите растения.

Комплекта включва:

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: