1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов KIND X80 Flower X-Series 4 Flower LED Bar Light - Цъфтеж 120см Преглед отблизо

KIND X80 Flower X-Series 4 Flower LED Bar Light - Цъфтеж 120см

Купувайки този продукт вие ще добавите 627 loyalty points В твоята количка ще има 627 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 31,35 лв


В наличност

X80 са най-универсалните LED светлини на пазара. С широкоъгълен отпечатък и идеален спектър на Perfect Blend, лампите от серия X ще бъдат идеалното допълнение към всяко отглеждане на закрито или оранжерия.

Повече детайли

Цена: 627,90 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

KIND X80 Flower X-Series 4 Flower LED Bar Light - Цъфтеж 120см

Светодиодните осветителни тела X40 / X80 от Kind Led са първите модели, които принадлежат към ново поколение LED градинарско осветление. Тези LED осветителни тела са разработени с оглед на максимална гъвкавост, ефективност и издръжливост. Всъщност няма ситуация, при която тези LED светлини не могат да се използват успешно. От семена до прибиране на реколтата, за бързото отглеждане на листни зеленчуци и плододаващи култури, за приложение в професионалното оранжерийно градинарство или за осветяване на слоеве по време на многослойно отглеждане, просто на таванското помещение или в изба в мазето, X40 гарантира всяко място. фантастични резултати.

Het Perfect Blend Principe
Kind Led X40 има спектър, който е разработен въз основа на принципа на Het Perfect Blend Principe. Най-важната характеристика на това е, че спектърът комбинира всички необходими дължини на вълната, които са от съществено значение за максимална фотосинтетична ефективност (PPFD). Колкото по-голям е фотосинтетичният добив, толкова по-бързо вашата реколта ще образува корени, ще расте или добивът на цветя и плодове Ще бъде още по богат.

Два различни спектъра
Kind Led X40 спектърът се предлага в два вида: като растежен спектър (вегетативен) или като цъфтящ спектър (Flower). Спектърът на растеж е главно в обхвата на синята светлина. Внимателно подбраните дължини на вълната, които съставляват този спектър, правят X40 изключително подходящ за отглеждане на листни зеленчуци, марули и култури, които трябва да преминат през възможно най-интензивен (или възможно най-дългосрочен) растеж.

Прецизно определената комбинация от специфични дължини на вълната в диапазона на червената и синята светлина дава перфектния спектър на цъфтеж. С този спектър растенията, достигнали фазата на цъфтеж, се насърчават да изобилно формират цветя или плодове.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: