Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Компллект 600W HPS - Хидро Компллект 600W HPS - Хидро Компллект 600W HPS - Хидро Компллект 600W HPS - Хидро Компллект 600W HPS - Хидро

Компллект 600W HPS - Хидро

Компллект 600W HPS - Хидро осигурява на вашите растения всичко най- необходимо за постигането на добри резултати в отглеждането с хидропонни системи на закрито. 

За да персонализирате комплекта вижте по долу.

Цена 497,75 лв.
С вкл. данък
Таймери и контролери
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Компллект 600W HPS - Хидро

Компллект 400W HPS - Хидро Включва:

  • Икономичен комплект за 600W осветление, вклюващ: Магнитен баласт Vanguard 600W - съвместим с метал-халидни(MH) и натриеви(HPS) лампи от 600W. Натриева лампа Vanguard HPS 600W - предназначена за фазите на вегетация и цъфтеж.Рефлектор Stucco - изработен е от релефен полиран алуминий с керамична фасунга Е40.

  • 10 POT Atami Wilmi Wide 6л. -С тази хидропонна система, ръчното напояване вече няма да е необходимо. Растенията имат достатъчно пространство, за да растат и цъфтят в изобилие. Уилма гарантира вашите растения да бъдат снабдени с храна и вода по професионален начин, като се избягват недостатъците и позволява отлична производителност.

  • Аналогов таймер - Day Timer

  • SMSCOM Nutrimatic - Този таймер е програмиран да прави операциите още по-лесни. Цикълът на програмата на Nutrimatic може да бъде настроен на 12 или 18 часа (еквивалентно на цикъла на светлината).

  • Комплект pH test kit - BASIC - Позволява на производителите да регулират нивото на рН на хранителния разтвор. 
  • Gold Label Hydro - Керамзитови камъчета с много твърд външен керамичен слой, който ограничава навлизането на вода в керамзитовите топчета и остава повече въздух в зоната на корените. Този керамзит е подходящ за интензивно хидропонно напояване. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel