Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
House Plant Myst 100мл. - универсален тор за домашни растения

House Plant Myst 100мл./300мл./750мл. - Тор за домашни растения

House Plant Myst e цялостен универсален тор за подхранване на всякакви домашни растения, като: Антуриум, Папрат, Драцена (драконово дърво), Фикус, Палма, Коледна звезда, всякакви кактуси, сукуленти и др. 

Цена 6,20 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

House Plant Myst 100мл./300мл./750мл. - Тор за домашни растения

House Plant Myst e цялостен универсален тор за подхранване на всякакви домашни растения, като: Антуриум, Папрат, Драцена (драконово дърво), Фикус, Палма, Коледна звезда, всякакви кактуси, сукуленти и др. Този продукт съдържа минерални и органични хранителни вещества, екстракти от морски растения чисти растителни масла. Съдържа още хуминова и фулвинова киселина, които действат благоприятно на кореновата система, повишават усвояването на веществата и подсилват имунитета на растението.

Приложение:

Грижливо напръскайте листата и почвата. Използвайте редовно.

Продукти от същата категория

facebook_pixel