1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов 4 Part Hydro Fuel Kit - Комплект 500,мл. Преглед отблизо

4 Part Hydro Fuel Kit - Комплект 500,мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 136 loyalty points В твоята количка ще има 136 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 6,80 лв


В наличност

4 Part Hydro Fuel Kit е удобен и готов за употреба комплект за производителите, които искат повече контрол в градината си. Този стартов комплект се предлага с Hydro Fuel и селекция от най-добрите ни добавки, за да повишите добива.

Повече детайли

Цена: 136,99 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

4 Part Hydro Fuel Kit - Комплект 500,мл.

 4 Part Hydro Fuel Kit - Комплект се предлага с хранителните вещества, от които се нуждаете, за да отглеждате от семена до прибиране на реколтата. Hydro Fuel е проектиран така, че да позволява по-голям контрол и сложност във вашия режим на хранене по време на вегетативния етап на растеж. Той осигурява необходимата разлика между циклите на растеж и цъфтеж с 2 части за вегетативния етап и 2 части за етапа на цъфтеж. Формулировката Massive Bloom е нашата основна цъфтежна добавка, създадена да насърчава пъпката, да улесни насипването и узряването на цъфтящите растения. Резинът е нашият терпенен подобрител, създаден за подобряване на естествените процеси в цъфтящи растения, които произвеждат аромат. W-8 Liquid е нашата смес от прости и сложни въглехидрати, които поддържат растението и полезния живот на микробите в кореновата зона. Това води до увеличаване на усвояването на основни хранителни вещества, които помагат за развитието на впечатляващи ароматни цветя и плодове. Vitathrive е нашата цялостна смес от витамини и минерали, формулирана за вегетативния етап на растежа на растенията. Той е предназначен да подсили здравето на растенията и да поддържа основни функции.

Комплекта включва:

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: