Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Lock Down Pads - предпазна подложка

Lock Down Pads 8бр. - предпазна подложка

Lock Down Pads представлява водоустойчива, жълта лепкава подложка, която привлича широк спектър от насекоми, включително гъбички, Трипси, Паяжинообразуващи акари, личинки и ларви вредители, Листни въшки, БелокрилкиПлодова мушица и др. Lock Down Pads съдържат 8 бр. жълти хидропонни пластмаси, покрити от едната страна със специално формулиран слой водоустойчиво лепило.

Цена 18,40 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Lock Down Pads 8бр. - предпазна подложка

Lock Down Pads представлява водоустойчива, жълта лепкава подложка, която привлича широк спектър от насекоми, включително гъбички, Трипси, Паяжинообразуващи акари, личинки и ларви вредители, Листни въшки, Белокрилки, Плодова мушица и др. Lock Down Pads съдържат 8 бр. жълти хидропонни пластмаси, покрити от едната страна със специално формулиран слой водоустойчиво лепило. Нежеланите миризми и вредните химикали не могат да засегнат въздуха, почвения субстрат или водата. Покриват основата на вашето растение, осигурявайки най-безопасния начин за получаване на високи добиви. Lock Down Pads предпазват вашето растение от отпадъци, влизащи в хранителната среда, помагат за спирането на плесени / водорасли и намаляват поливането. Те са дълготрайни и могат да се използват във всеки етап от растежа. 

Lock Down Pads са икономични, ефективни, напълно безопасни и лесни за употреба. 

Размер : 15 х 15 см 

Продукти от същата категория

facebook_pixel