Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
GUARD'N'AID INSECT CATCHER

GUARD'N'AID INSECT CATCHER

Хванете и идентифицирайте своите вредители с този пакет от пет двустранни лепенки, използвани за установяването на присъствието на всички летящи насекоми. Използвайте лепкавите капани за мухи като част от вашата рутинна процедура за интегрирано управление на вредителите (IPM), за да ви предупреди за проблем, преди той да стане зараза.

Цена 12,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GUARD'N'AID INSECT CATCHER

Guard'n'Aid Insect Catcher е капан за насекоми. В опаковката ще намерите общо 5 лепенки, които улавят насекомите от двете страни. Включени са и практични кукички за лесно закачане там, където имате най-голяма нужда.

Продукти от същата категория

facebook_pixel